Без никаква причина в момента се всява паника за горивата!

...
Без никаква причина в момента се всява паника за горивата!
Коментари Харесай

Ккирил Петков: Гориво има и няма шанс да свърши! Без причина се всява паника в момента!

" Без никаква причина сега се всява суматоха за горивата! Един танкер разтовари през днешния ден, чакат се още два танкера за разтоварване в Лукойл. Гориво има и няма никакъв късмет да спре или да свърши! ". Това написа министър-председателят Кирил Петков в профила си във Facebook във връзка нервността, която се развихри в последните няколкко часа по бензиностанциите и големите опашки, които се извиха. Ето цялото изказване на Кирил Петков: Без никаква причина сега се всява суматоха за горивата! Един танкер разтовари през днешния ден, чакат се още два танкера за разтоварване в Лукойл. Гориво има и няма никакъв късмет да спре или да свърши! Утре ще прикани Комисия за защита на конкуренцията да извърши инспекция кой и по какъв начин спекулира с цените!
Другата хибридна неистина е, че сме щели да изпратим бойци в Украйна. Поредната подправена вест! Колкото и хибридни неистини да се разпространят, казусът им е, че остават неистини, а на лъжата краката са къси!


Преди това и от " ЛУКОЙЛ България " оповестиха, че " няма проблем с доставките на горива за бензиностанциите в страната ".

Рафинерията работи на цялостни обороти, доставките на петрол не са спирани. Нефтобазите в страната и складовете са цялостни и ще работят и през утрешния почивен ден.

" Рафинерията работи на добра натовареност, бих споделил дори върхова, складовете са заредени, огромните търговци и огромните хранилища. Сами сътворяваме проблем, там, където доста постоянно го няма, “ разяснява и Живодар Терзиев, ръководител на Българската петролна и газова асоциация.

Той се обърна се към феновете с апел да заредят това, което им би трябвало през идващите дни.

" Всички са добре пристигнали, всички ще бъдат обслужени и в утрешния ден, само че нервността, която се получи след 17:30 ч, е необяснима, или, в случай че е обяснима, би трябвало да я търсим в малко по-други аспекти ", разяснява Терзиев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР