Без мен българското плуване умира, това заяви един от най-добрите

...
Без мен българското плуване умира, това заяви един от най-добрите
Коментари Харесай

Антъни Иванов: Българското плуване умира без мен!

Без мен българското плуване умира, това съобщи един от най-хубавите ни състезатели в сините коридори Антъни Иванов, откакто през вчерашния ден от Българския олимпийски комитет оповестиха, че Спортният трибунал в в Лозана е удостоверил 2-годишното наказване на първенеца.

То му бе наложено от Дисциплинарната комисия към БОК през октомври 2022 година поради нарушена антидопинговата процедура за даване на местоположението от страна на спортиста, гарантираща опцията той да бъде тестван изненадващо.

“Мога да ви покажа имейла, в който от WADA написаха на БОК, че са некомпетентни и по тази причина ги изхвърлят от делото. И делото стана аз против WADA.

А те нямат право даже да вземат участие в делото. И ме упрекнаха за напълно друго нещо. На въпрос в какво те упрекват Антъни отговори: “И те не знаят ”, след което добави: “Без мен българското плуване умира ”.

Антъни Иванов приказва пред камерата на Българска национална телевизия, опровергавайки това решение.

„ Решението не е ново, просто решението падна. Ще мога да се състезавам на следващия ден (б.р. днес) на републиканското състезание. Това да бъде оповестена по-ранната информация допускам се дължи на хора, които не могат да си затварят устата. Ние чакахме финалното решение, което ми дава правото да плавам. Това знам към този момент “, съобщи Иванов.

" Аз няма да се предам. Дори и решението да остане в действие, даже и да имат тази моментна победа, след година, две или три, аз отново ще съм тук и ще бъда най-хубавият плувец. Няма различен настоящ български плувец със седем следващи финала на международни шампионати “, приключи Антъни Иванов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР