Без мъж до себе си живее волната пеперуда Кати, научи

...
Без мъж до себе си живее волната пеперуда Кати, научи
Коментари Харесай

Кати остана без мъж, сменя силикона в пазвата

Без мъж до себе си живее волната пеперуда Кати, научи HotArena.


Поп фолк звездата от близкото минало призна, че няма опора в живота си на този стадий. Певицата, която през последните години се е посветила напълно на щерка си Джули, от дълго време не е с татко й, тайнствен предприемач. Въпреки че няма сериозна връзка, Кати  признава, че не страда от липса на мъжко внимание.

През годините името й е спрягано към няколко солидни  бизнесмени, имената им обаче са защитавани в дълбока загадка, а загадките за това кой тъкмо си ляга с Кати не стихват. Популярната в края на 90-те фолк звезда не повдига завесата и настойчиво отхвърля да приказва за мъжете в предишното.  Едно е ясно - някой се грижи добре финансово за нея и щерка и. Перничанката споделя, че не поставя  особено доста старания, с цел да наподобява добре. Певицата твърди, че е генетично слаба и единствено понякога прави извършения у дома за тонус, не съблюдава диети, само че се старае да се храни здравословно и уравновесено, писа  „ България Днес “.


 Кати не крие, че е обожател на естетичните интервенции. На 29 години стартира да си слага ботокс. Успява да заличи мимическите бръчки и се поставя хиалурон в устните. Разбира се, и Кати не пропуща да се сложи импланти в гърдите, които скоро ще би трябвало да смени, защото са сложени през 2013 година.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР