Без бебето и шумна компания отпразнува 20-ия си рожден ден

...
Без бебето и шумна компания отпразнува 20-ия си рожден ден
Коментари Харесай

Сузанита заряза бебето, стегна купон за рожден ден

Без бебето и шумна компания отпразнува 20-ия си рожден ден Сузанита. Изпълнителката на " Луцифер и Буда " остави дребния Матиас на майка си Шенай и се усамоти с обичания си Марк на сантиментално местенце измежду природата. Единствено близка другарка на младата майка се включа в скромната компания.

" Исках доста да й купя прекрасен подарък за юбилея, само че ме изненадаха с бебчо и в този момент се гледаме с него, с цел да си починат родителите. Вместо това дадох пари, с които да си купи нещо, което харесва. Да са живи и здрави! Тази година ни е юбилярна - Сузи навърши 20, Александра прави 30, а аз 50 ", показа пред " България Днес " майката на Сузанита - Шенай Кузева.

Шени, която неотдавна пребори за повторно рак на гърдата и се подложи на разкрасителни процедури, се грижи на драго сърце за втория си внук.

" Много е здрав и жилест, като баща си е, спортна натура. На два месеца подвига самичък главата и единствено ястие го интересува, а памперсът да е чист ", смее се Шенай, която си напомня грижите за пеленачета, до момента в който Сузанита релаксира в планината.

" Пожелах на Сузи единствено да е здрава, да не слуша негативизмите и да се обкръжава с положителни хора. Да е прелестна майка на детето и да се обичат доста ", споделя още пред вестника Шенай, след което се заема да храни за прощален път дребният левент.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР