Бейзболното величие Давид Ортис е бил прострелян в гърба от

...
Бейзболното величие Давид Ортис е бил прострелян в гърба от
Коментари Харесай

Стрелецът по Биг Папи объркал мишената, твърди полицията в Доминикана

Бейзболното великолепие Давид Ортис е бил прострелян в гърба от нападател, който го е объркал с същинската си цел. Мишената в действителност е бил различен мъж, седял на същата маса в заведението в Санто Доминго, оповестиха управляващите в Доминиканската република.

Главният прокурор на карибската страна Хеан Ален Родригес и шефът на националната полиция ген. Ней Алдрин Баутиста Алмонте оповестиха пред локалните медии, че покушението е било поръчано от укриващия се в Съединени американски щати Виктор Уго Гомес – помощник на Мексиканския картел. Според изнесените данни Гомес наел тайфа убийци, с цел да отстрани собствен братовчед, който подозира, че го е издал на наркополицията в Доминикана през 2011 година

Въпросният братовчед – Сиксто Давид Фернандес, е седял на една маса с Ортис във вечерта на 9 юни, когато атентаторът стреля и рани Биг Папи в региона на кръста. Фернандес е притежател на автосервиз и е непосредствен другар с легендата на Бостън Ред Сокс. Самият Ортис продължава да е приет в болница в Университетската болница на Масачузетс в Бостън, като лекарите към този момент дефинират положението му като " положително ".

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР