Бетис победи с 2:1 Реал (Мадрид) в последния мач от

...
Бетис победи с 2:1 Реал (Мадрид) в последния мач от
Коментари Харесай

Изненадваща загуба на Реал Мадрид в Ла Лига

Бетис победи с 2:1 Реал (Мадрид) в последния мач от 27-мия кръг на Ла Лига и попречи на " кралския клуб " да се завърне на върха в класирането.

В воин за домакините се трансформира някогашният състезател на Барселона Кристиан Тейо, който вкара победния гол в 82-рата минута.

Двубоят на " Бенито Виямарин " бе много забавен и предложи сериозен брой благоприятни условия за гол и пред двете порти. Двата отбора си размениха по един гол в самия завършек на първото полувреме.

В 41-вата минута Сидней октри резултата с бомбен диагонален удар, с който не остави никакви шансове на Тибо Куртоа, само че Реал изравни в добавеното време, когато Карим Бензема бе прецизен от дузпа, отсъдена за нарушаване против Марсело.

В 82-рата минута обаче домакините нанесоха решителния си удар посредством Тейо, който се възползва от неточност в защитата на Реал и с добре ориентиран удар матира за повторно Куртоа.

С триумфа Бетис се изкачи на 12-о място в класирането с 33 точки, до момента в който Реал е втори с 56, като изостава на две зад водача Барселона. /БНР
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР