беше създадена неотдавна по инициатива на група младежи с цел

...
беше създадена неотдавна по инициатива на група младежи с цел
Коментари Харесай

“Възраждане” с най-много лъжи по време на кампанията. Делян Добрев от ГЕРБ и следва

беше основана наскоро по самодейност на група младежи за битка с дезинформацията. Предишни разбори на “Лъжеш ли? ” още веднъж демонстрираха, че Костадин Костадинов изрича максимален брой погрешни изказвания в хода на акцията за изборите през октомври предходната година.  

 

“С 28 погрешни изказвания през тази акция, следвана от ГЕРБ - с 27, трети са Българска социалистическа партия с 9 погрешни изказвания. От позиция на персони класацията е Костадин Костадинов и Цончо Ганев от " Възраждане ", трети е Делян Добрев от ГЕРБ. Те на самостоятелно равнище имат най-вече погрешни изказвания. Темите, с които са спекулирали, където са разпространявали погрешна информация, са най-различни - от равнището на инфлацията до има ли решение на Народно събрание за изпращане на български бойци в Украйна. Тема за изпращане на бойци в Украйна се споделяше и от " Възраждане ", и от Българска социалистическа партия ", споделя пред Българското национално радио един от основателите на платформата Даниел Янев. 

 

Той изясни, че след инспекция на медийни изяви на политиците през последните три месеца преди предизборната акция за вота на 2-ри април, са се спрели на 22-ма претенденти - по четирима от по-големите парламентарно показани партии и по трима от по-малките - чиито участия в народен ефир - Българска национална телевизия, БТВ и Нова телевизия - са били тествани за разпространяване на дезинформация. 

 

Само две са погрешните изказвания, публикувани от Политическа партия и Демократична България, едното е на Асен Василев, който твърди, че по времето, когато той беше финансов министър, постъпленията от налози са се нараснали. С две погрешни твърдени са регистрирани и " Български напредък ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР