Беше кошмар, защото не знаеш как да реагираш - само

...
Беше кошмар, защото не знаеш как да реагираш - само
Коментари Харесай

Варненец получи скандален СМС от банка, а след няколко минути...

Беше призрачен сън, тъй като не знаеш по какъв начин да реагираш - единствено получаваш честитки, че от сметката ти са преведени пари, а картата е в джоба ти и си в една невъзможност, описа той

СМС за малко да аргументи инфаркт на варненец, предава Varna24.bg. Случката се разиграла в барче в центъра на града. Човекът седнал за кафенце, извадил телефона си и до момента в който скролирал, получил SMS, че от банковата му сметка е изработен превод за близо 50 лв..

Докато се чудел какво става, получил и втори, уведомяващ го, че още веднъж от сметката му са били преведени друга сума пари. А пластиката била в портмонето му. Веднага звъннал на банката, само че там блъснал на камък.

Чинно изчакал няколко минути, с цел да научи, че всички оператори в този миг са заети, само че клиентите са значими. След това звъннал до Борика, от където вдигнали и блокирали картата. Проблемът се оказал в приемането на SMS.

Покупките той направил предния ден, само че известието получил близо 24 часа по-късно. Беше призрачен сън, тъй като не знаеш по какъв начин да реагираш - единствено получаваш честитки, че от сметката ти са преведени пари, а картата е в джоба ти и си в една невъзможност, описа той.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР