Беше истински кошмар. Изгоря цялата ни покъщнина, а най-ужасната загуба

...
Беше истински кошмар. Изгоря цялата ни покъщнина, а най-ужасната загуба
Коментари Харесай

Бременната Весислава: Кучето ми изгоря живо в Бухово, останахме само с дрехите на гърба си

" Беше същински призрачен сън. Изгоря цялата ни мебелировка, а най-ужасната загуба е френският ни булдог, който беше единствено на пет месеца ". Това описа пред TrafficNews бременната в третия месец Весислава Цветанова, която живее на третия етаж в блока в Бухово, където избухна пожар на 4 септември. След него над 200 души останаха без заслон, тъй като поради огъня и последвалото наводнение при гасенето домовете им не са годни за обитаване. 

Ден след драмата част от жителите бяха позволени до жилищата, с цел да спасят дребното останала мебелировка, само че постройката продължава да е рискова.

25-годишната Весислава Цветанова живее заедно с приятеля й Николай на фамилни начала в неговия апартамент от близо девет месеца.

Тя описа, че е била на работа, когато са й съобщили новината. Плакала дълго, когато схванала, че при пожара е починало кученцето, а след това видяла и ужасяващата панорама на разрушения апартамент.

" Сега с приятеля ми живеем при родителите ми в София, не знам по кое време ще успеем да ремонтираме жилището ", споделя Весислава пред  TrafficNews

Предложили са им еднократна помощ в размер на 375 лв., която за младото семейство е извънредно незадоволителна. Тя споделя още, че малко откакто е схванала за бременността са създали главен ремонт на жилището. Голяма част от изгорелите мебели и техника към момента изплащат.

" Изгоря ни цялата мебелировка, останаха ни единствено облеклата на гърба. Казаха ми, че майсторите, които са отговорни за пожара,  са видели пламъците, само че все пак са си тръгнали. Жената, която ги е наела, им е споделила, че ще им даде кофи с вода и да го загасят, само че те са бързали, тъй като имали работа на различен обект ",  описа възмутената Весислава. 

Апартаментът на приятеля й сега е единствено на стени. Дваматае ще останат при родителите й до момента в който роди, по-късно тяхната вяра е да оправят жилището, с цел да живеят обикновено. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР