Берое се наложи над руския Амкар с 1:0 в третата

...
Берое се наложи над руския Амкар с 1:0 в третата
Коментари Харесай

Берое надви минимално Амкар в Турция


Берое се наложи над съветския Амкар с 1:0 в третата инспекция на „ зелените “ на подготвителния лагер в Белек. Мартин Камбуров означи единственото попадение в мача в самия негов край след асистенция на Александър Енев.

Първата заплаха в мача бе за Амкар, когато Януш Гол получи топката след пас на Павел Комолов и шутира от наказателното поле, само че Душан Перниш улови.

Последва безредие, след което топката попадна във Форбс Браун, който стреля добре, само че вратарят на Берое още веднъж се намеси чудесно. В средата на първата част Огуде удари без топка Борислав Цонев и последва сдърпване сред двата тима. В 33-ата минута топката бе центрирана чудесно в наказателното поле на Амкар. Нигматулин съумя да стигне до топката, само че не и да я избие и тя попадна в Борислав Цонев, който насочи добър удар, само че вратарят този път избави.

В последната 90-ата минута Александър Енев откри по добър метод Мартин Камбуров в наказателното поле и нападателят на Берое без проблем осъществя.

Последната контрола на старозагорския тим на турска земя ще се играе на 30 или 31 януари, а противник няма да бъде чешкия Сигма (Оломуц), както бе авансово планувано. В идващите два дни ще стане явен противника за последния мач. В предните си контроли беройци изгубиха от полския Заглембе с 1:2 и от Вардар (Скопие) с 0:1. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР