Берое продължава да е без победа като домакин този сезон

...
Берое продължава да е без победа като домакин този сезон
Коментари Харесай

Берое продължава без победа у дома, Черноморец спря устрема на Академик

Берое продължава да е без победа като хазаин този сезон в НБЛ. Старозагорци позволиха трето проваляне в зала " Общинска ", откакто отстъпиха изненадващо на Ямбол с 64:75. Беройци разрешиха цялостен поврат през второто полувреме, като една от главните аргументи за провалянето им бяха грешките - 21 против единствено 10 за гостите. Ямбол беше и по-комбинативният отбор на терена - с 20 асистенции против 14 за домакините.

След тази среща и двата отбора са с баланс 2-3. За Берое следва посещение на Черно море Тича, до момента в който Ямбол им приема Черноморец. Иван Лилов беше над всички за спечелилите с 24 точки, с 16 точки и 9 битки е Ерик МакГил, а 10 точки добави Стоян Петков. За Берое по 14 точки вкараха Брейди Роуз и Седариан Рейнс, като последният овладя и 10 битки. Николай Стоянов се регистрира с 12 точки, а с 11- Дерик Джийн.
Черноморец спря стремежа на Академик (Пловдив) и серията му от две следващи победи в НБЛ. В Бургас " акулите " надделяха своя противник с 89:77. Това беше първи домашен триумф за бургазлии и общо втори за тях през сезона. Домакините започнаха по-агресивно мача и още първоначално си осигуриха задатък, който резервираха до края.

Капитанът Константин Коев приключи с 25 точки и 9 битки, като беше в основата на положителната игра на своя отбор. Дианте Болдуин добави 22 точки, като се отличи и с 11 битки и 7 асистенции. С 18 точки и 12 битки приключи Марвин Смит. Уендъл Луис приключи с 12 точки. За Академик Пловдив по 15 точки осъществиха Васил Бачев, Тони Гуджино и Йере Вучица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР