Берое приема Хебър в Стара Загора в мач от 30-я

...
Берое приема Хебър в Стара Загора в мач от 30-я
Коментари Харесай

Хебър ще преследва задължителна победа в гостуването си на Берое

Берое приема Хебър в Стара Загора в мач от 30-я кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 15:30 и може да я гледате НА ЖИВО по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще ви направи съпричастни към конфликта, като го наблюдава минута по минута.

За Берое се завръщат значими играчи, като Тонислав Йорданов, Божидар Пенчев и Педро Енрике ще могат да вземат присъединяване в конфликта. Симеон Мечев е осъден и е навън за дуела с Хебър. Калоян Кръстев и Уенди Мара са до последно под въпрос и ще се взима решение в самия край дали ще попаднат в групата. Наставникът на отбора Николай Киров остана удовлетворен от представянето на своите играчи в гостуването на Лудогорец в Разград.

Ивайло Михайлов и Роберт Мазан са под въпрос за Хебър, като двамата имат леки контузии. Добра вест за отбора от Пазарджик  е, че скоро ще бъде сложено скоро осветяване на стадион " Георги Бенковски ". Хебър има едвам една победа в последните си осем срещи в шампионата. В последното си посещение, тимът на Любослав Пенев записа разгромна победа с 4:1 над Локомотив София.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР