Берое направи огромна стъпка в маркетингово отношение, след като подписа

...
Берое направи огромна стъпка в маркетингово отношение, след като подписа
Коментари Харесай

Роналдиньо идва в Стара Загора

Берое направи голяма стъпка в маркетингово отношение, откакто подписа контракт с компанията за екипировка Dryworld, лице на която е легендата на Бразилия и международния футбол Роналдиньо.

Това разкри притежателят на старозагорци Ернан Банато, като добави, че по този начин Берое ще стане първият клуб в света, който ще бъде представян по този метод от такава огромна звезда и Роналдиньо ще стане алегоричен кръстник на тима.

„ Днес подписахме контракт с задгранична компания, която ще облича тима. Тя носи името Dryworld. Това е огромна стъпка за нас, защото ще имаме една огромна звезда, която ще бъде кръстник на Берое.
Ще бъдем първият клуб в света, който ще бъде представян от огромна звезда. Това ще бъде легендата Роналдиньо Гаучо, който ще стане алегоричен кръстник на тази нова стъпка в Берое. Надявам се с тази стъпка да създадем спонсорите и почитателите по-щастливи “, сподели Банато на конференция.

„ Планираме много неща, вършим всичко допустимо да доведем Роналдиньо в Стара Загора. Имаме концепция за образуване на мач на звездите или мач на легендите с присъединяване на Роналдиньо и други звезди, само че този мач ще бъде в София поради потенциала на Националния стадион “, разгласи проектите си за съдействие с носителя на „ Златната топка “ за 2005 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР