BENTLEY анонсира новата версия на SUV модела си BENTAYGA, който получава

...
BENTLEY анонсира новата версия на SUV модела
си BENTAYGA, който получава
Коментари Харесай

BENTLEY BENTAYGA вече и като хибрид

BENTLEY анонсира новата версия на SUV модела си BENTAYGA, който получава хибридна задвижваща система, гарантираща му възможност за изминаването на до 50 километра в чист електрически режим.

BENTLEY BENTAYGA HYBRID идва със специално разработена зарядна система Power Dock с дизайн на Philippe Starck, която обещава възможност за презареждането на интегрираната в колата батерия за 2.5 часа (7.5 часа от домашна електрическа инсталация). В композиция с трилитровия, бензинов V6 мотор, новата модификация на SUV модела се трансформира в най-ефективното предложение в цялата история на именитата марка.

BENTAYGA HYBRID, която към момента не е налична за поръчка, ще стане притежание на клиенти само на някои пазари през втората половина на тази година. В резултат на интегрирането на хибридната задвижваща система, моделът ще предложи възможност на лидера да избира сред три режима на работа, модифицирана бордова система, както и нови функционалности, като дистанционен надзор на презареждането на батерията, отдалечено пускане на климатичната апаратура, приемане на информация за настоящото положение на хибридната система и други.

В оборудването на BENTLEY BENTAYGA HYBRID ще могат да бъдат открити също по този начин адаптивен круз надзор, сисетма за различаване на пътните знаци, система за видео наблюдение към цялото превозно средство, паркинг помощник, Electronic Night Vision и други.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР