Бельото на Благо Джизъса се оказа неустоим фетиш за жените

...
Бельото на Благо Джизъса се оказа неустоим фетиш за жените
Коментари Харесай

Вижте коя мадама носи гащите на Благо Джизъса

Бельото на Благо Джизъса се оказа неудържим култ за дамите в " Сървайвър ". В началото на риалити формата фолкпевицата Татяна одобри драговолно задачата да пере гащите на футболиста, а в този момент, две седмици преди финала на 16 май, инфлуенсърката Мария непосредствено ги обу.

Блондинката скочи в бельото на татуирания състезател, откакто беше изгонена при него и артиста Тино на Острова на отшелника. " Двамата бяха доста гостоприемни към мен, посрещнаха ме прелестно.

Благо безусловно си даде гащите, с цел да дремя с тях, тъй като бях без облекла “, искрено призна Мария и провокира плевел смях и в племето, и в притежателя на гащите.

Инфлуенсърката се озова на самотното парче земя, откакто противниците й за огромната премия от 150 000 лв. гласоподаваха против нея. Въпреки че откри скрития кумир, Мария не го употребява, с цел да се избави, тъй като не очакваше да бъде номинирана, написа " Блиц ".

След като преспа с гащите на Благо на Острова на отшелника, тя влезе в борба за оцеляване с останалите двама изгнаници. В играта за баланс Тино бързо загуби съгласуваност и напусна риалитито. Загубата той одобри с типичните за него успокоение и достолепие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР