Белият хляб е една от онези храни, от които сме

...
Белият хляб е една от онези храни, от които сме
Коментари Харесай

4 храни, с които успешно ще заместим ХЛЯБА!

Белият самун е една от тези храни, от които сме най-склонни да качваме килограми. Не отхвърляме, че насъщният е богат на потребни съставки, само че с потреблението му въпреки всичко би трябвало доста да се внимава, в случай че не желаеме след време да подхващаме в действителност фрапантни ограничения и напълно да се отхвърляме от него.

Според експертите е добре човек да не употребява само бял самун. Няма нищо неприятно в това понякога да се възнаграждаваме, само че не трябва да се случва редовно. Можем да пробваме да похапваме бял самун един път в седмицата, а през останалото време на трапезата да сервира пълнозърнести произведения. Бихте могли даже да пробвате сами да си ги приготвяте. Освен, че ще са по-вкусни, ще са и по-полезни.

Ще ви издадем още 4 храни, с които напълно сполучливо ще можете да замените хляба в менюто си и доста скоро даже няма да усещате неговата липса.
Ето кои са те: 1. Паста
Тук става въпрос за всевъзможни спагети, макарони, кус кус, лазаня и всички останали вкусотии, които сте привикнали да похапвате. В никакъв случай не комбинирайте тези храни с самун. Запомнете, че те са негов сурогат и един от методите да се откажете от насъщния, е като започнете по-често да ги поднасяте за обяд или за вечеря.
2. Картофи  Защо е значимо да ядем ХЛЯБ постоянно? Защо е значимо да ядем ХЛЯБ постоянно?
Несъзнателно, когато се заемем със задачата да отслабваме, първото, което изключваме от менюто си, това е хлябът. Не си даваме сметка о...

Картофите са един извънредно хранителен зарзават. Не е добре обаче да пържете картофа. Най-добре го изпечете с подправки във фурната, като добавите минимално количество лой. Пържените картофки са вкусни, само че не и потребни. Ако въпреки всичко сте решили да свалите някои и различен кг, съобразявайте се с това по какъв метод приготвяте храната, тъй че да извлечете най-много изгодите от нея.

3. Ориз
Това е третата храна, с която почтено можете да заместите белия самун. Стар български табиет е да похапваме ориз с филия – две самун. Изкоренете този табиет и престанете да го вършиме. Оризът спада към нишестените храни и е кулинарно закононарушение, в случай че се комбинира с самун.
4. Боб, леща, грах и други варива
Варивата са задоволително засищащи, тъй че няма смисъл да ги комбинирате с самун. Те съумяват да поднесат на организма ни доста от тези потребни субстанции, които си набираме посредством хляба. Затова и те са заслужен негов сурогат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР