Белият благороден метал се асоциира с владетелката на нощта –

...
Белият благороден метал се асоциира с владетелката на нощта –
Коментари Харесай

Каква е магическата сила на среброто и кой трябва да го носи

Белият доблестен метал се асоциира с владетелката на нощта – Луната. Ето за какво той е подобаващ за тези, които нямат проблем с дефицита на сила, само че пък усещат какофония в живота си.
Казано просто – в случай че сте от хората, които желаят да създадат доста неща, имате мощ за това, само че все пак нещата не се случват по този начин, както сте ги възнамерявали и срещате непрекъснати проблеми и спънки, би трябвало да носите декорации от сребро. То ще ви помогне да постигнете естетика в прочувствената сфера – както сами със себе си, по този начин и с вашата половинка. За да подсилите въздействието, можете да добавите и перли.
Сребърните бижута със скъпоценни камъни пък ще ви оказват помощ при уреждането на деловите връзки и положително взаимоотношение с шефа и сътрудници, които стоят над вас в йерархията.
Сребърни украшения с полускъпоценни камъни ще подобрят връзките ви с децата и с по-млади родственици.
 5 съвета по какъв начин да почистим сребро с домашни средства 5 съвета по какъв начин да почистим сребро с домашни средства
Сребърните принадлежности, украшения и сувенири са красиви, изискани и не заслужават да ги подценяваме. С годините, обаче по тях се натрупват р...
Платината ще помогне на тези от вас, които усещат, че живота им е в застой и желаят да преминат на напълно друго равнище в дадена сфера. Ако се усещате “притиснати до стената ” и не виждате на не намирате сили да продължите, все пак, бижу от платина ще отприщи удобни промени в живота ви.
Ако желаете смяна в любовните си връзки, изберете декорации без никакви камъни.
За скок в професионален проект изберете платинено украшение с транспарантни камъни, а за съществена смяна при общуването с другари и познати – с непрозрачни.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР