Белгийският Роял Юнион е приятната сензация през този сезон в

...
Белгийският Роял Юнион е приятната сензация през този сезон в
Коментари Харесай

Белгийци продължават да впечатляват в Лига Европа

Белгийският Роял Юнион е приятната сензация през този сезон в Лига Европа. Тимът от Брюксел ще играе на 1/4-финал в шампионата, откакто в профил немския Унион (Берлин) в осминафиналния конфликт посред им. Белгийците завоюваха с 3:0 реванша на собствен терен, а първият дуел бе приключил 3:3, тъй че с резултат 6:3 от двата мача те не престават напред.

Роял Юнион поведе в 18-ата минута, когато Теди Тума се възползва от груба неточност в защитата на противника и прати топката в мрежата за 1:0.

В 63-тата минута Жан Лазар Амани удвои преднината на домакините, възползвайки се от отличен пас на Виктор Бонифейс.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
В 80-ата минута германците останаха в понижен състав, откакто Яник Хаберер си изкара втори жълт и червен картон.

Това сякаш дефинитивно пречупи съпротивата на Унион, който позволи и трети гол в края, дело на Люик Лапусан в 94-тата минута.

Все отново Роял Юнион изцяло справедливо продължава напред в шампионата, до момента в който Унион ще би трябвало да преглътне тази загуба и да концентрира напъните си в Бундеслигата.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР