Белгия разполага с класен отбор и ще стигне до финала

...
Белгия разполага с класен отбор и ще стигне до финала
Коментари Харесай

Рони Розентал пред bTV: Белгия ще стигне до финала на Евро 2020

Белгия разполага с класен тим и ще стигне до финала на Евро 2020. Това съобщи в изявление пред bTV някогашният футболист на " Тотнъм " и първенец на Англия с " Ливърпул " от 1990 година Рони Розентал.

" И Португалия, и Белгия ще покажат отворена игра довечера. Това ще бъде един величествен мач, тъй като и двете страни имат футболисти, които могат да решат мача. Според мен, тимът, който успее да означи първия гол, има по-голям късмет да завоюва мача. Ще поддържа Белгия, освен тъй като е моят втори дом, а и жена ми е белгийка, а тъй като играят по-агресивно и са по-силни от Португалия. Затова предпочитам Белгия! ", разяснява Розентал.

Снимка: Getty Images

" Мисля, че отборът разполага с задоволително класни футболисти, с цел да стигне до финала. А в спор за трофея ще се изправи против Италия. Не знам дали няма да се срещнат преди този момент на полуфиналите, примерно, само че считам, че тези два тима ще стигнат до финала. ", добави един от най-известните израелски играчи, който сега се занимава с откриването на млади гении, като работи с клубове и у нас.

А имат ли сили съгласно Розентал " алените дяволи " да победят и международния първенец Франция - вижте във видеото!

Снимка: Getty Images
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР