Белгия и Полша играят при 0:1 в мач от турнира

...
Белгия и Полша играят при 0:1 в мач от турнира
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Белгия - Полша 0:1, гол на Левандовски

Белгия и Полша играят при 0:1 в мач от шампионата Лига на нациите. Срещата може да я гледате онлайн по DIEMA SPORT 3. В уеб страницата Gong.bg ще проследим онлайн най-интересното от дуела. В 28-ата минута Роберт Левандовски откри резултата.

Домакините можеше да поведат още в 4-ата минута. Де Бройне с талантлив пас откри Батшуай на границата на наказателното поле. Нападателят овладя и насочи подъл удар, който срещна гредата. Последва добавка от Еден Азар, който не откри очертанията на вратата. Минута по-късно гол на Батшуай беше анулиран поради засада.

"Червените дяволи " продължиха с офанзивите и в 16-ата минута Батшуай се озова на стрелкова позиция след пас на Азар. Нападателят насочи мощен удар, който вратарят избави, само че се оказа, че е бил в засада.

В 28-ата минута Полша с първата си по-сериозна офанзива поведе. Желински напредна отляво и навлезе във вътрешността. Халфът откри Шимански, който от своя страна изведе Левандовски самичък против Миньоле, а нападателят нямаше по какъв начин да сбърка.

Белгия - Полша 0:1

0:1 Роберт Левандовски (28)

Белгия: Миньоле, Вертонген, Алдервейрелд, Дендонкер, Кастан, Тилеманс, Витсел, Караско, Де Бройне, Азар, Батшуай

Селекционер: Роберто Мартинес

Полша: Драговски, Гумни, Глик, Беднарек, Пухач, Криховяк, Журковски, Камински, Желински, Шимански, Левандовски

Селекционер: Чеслав Михниевич

Съдия: Иван Кружляк, Словакия

Стадион: "Крал Бодуен ", Брюксел
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР