Белгия и Франция играят при резултат 1:0 един срещу друг

...
Белгия и Франция играят при резултат 1:0 един срещу друг
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Белгия - Франция 1:0, Супер Юго Лорис

Белгия и Франция играят при резултат 1:0 един против различен във втория полуфинал в Лигата на нациите. Яник Ферейра-Караско откри резултата в 37-ата минута за символичните домакини.

Двубоят започва в умерено движение, все пак "петлите " демонстрираха повече експанзия в първите минути.

В 4-ата минута Уго Лорис направи превъзходно избавяне с една ръка, откакто Кевин де бройне стреля от близко в долния ляв ъгъл. Символичните домакините се възползваха от неточност на Жул Кунде при центриране на Ромелу Лукаку. Натискът на французите продължи, а в осмата минута Мбапе пласира центриране за нахлуващия в наказателното поле Бенжамен Павар. Той отигра с крайник, само че Тибо Куртоа улови.

В 13-ата удар на Юри Тилеманс прехвърча над вратата на Юго Лорис, а в 15-ата сходно осъществяване на Де Бройне също свърши по този метод.

Мачът на "Алианц Стейдиъм " продължи да бъде в ултрадинамично движение, като французите опитваха по двата фланга да наранят противника, до момента в който белгийците нападнаха през средата на терена, само че двете защити се справяха. В 23-ата минута Бензема комбинира с Мбапе, който стреля към вратата на белгийците, само че Куртоа се намеси добре.

Белгийците разиграха последователно нападението си в 37-ата минута посредством Де Бройне, Азар и Караско. Последният влезе в наказателното поле и шутира с десния крайник по диагонала, а Лорис "застина " на едно място и двамата бранители на Франция разрешиха на белгиеца да шутира, с цел да влети топката във вратата му.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР