Бележките със заплахи и съвети, които са нова мода сред

...
Бележките със заплахи и съвети, които са нова мода сред
Коментари Харесай

Антипаркинг бележките стават все по-професионални: Късаш и слагаш! СНИМКА

Бележките със закани и препоръки, които са нова мода измежду някои жители, набират скорост и наподобяват все по- " професионанално ". За това свидетелства идната преживелица, в която е попаднал гражданин на Велико Търново.

Той разкрил на автомобила си обръщение, което го призовавало да паркира пред личния си вход. Хартийката не е написана на ръка както останалите, за които се оповестява в страната, а е прилежно напечатана на принтер.

Водачът, разкрил насоката, приканва индивида, който я е написал да се свърже с него. Той прибавя, че всеки има право да стопира по обществените улици - стига да не пречи и да не е в частна благосъстоятелност.

" Ако някой има искания за благосъстоятелност над местата към жилищните блокове, апелирам, да се обърне към Общината и господин кмета ", добавя Долмоф.

Вижте цялата обява, която Лъчезар Долмоф споделя в мрежата:

" Добро утро, съграждани! Ако някой има искания за благосъстоятелност над местата към жилищните блокове, апелирам, да се обърне към Общината и господин кмета - те са отговорни за казусът с паркирането.
Всеки стопира там, където откри стига да не пречи, или да не е частна благосъстоятелност.
Предполагам, който го е поставил, членува и в групата - може да ми написа.

Някои жители са възмутени от сходната преживелица, а други гледат на обстановката от занимателната страна.

" Това към този момент е класа. То напечатано, то изрязано, какви са другояче тея бележки с разкривени ченгели. И несъмнено са много броя като чекова брошура - късаш и слагаш ", написа Милена Д.

" Точно тези хора пукат гуми,чупят чистачки и тн. ", твърди Стефан С.

" Като се разминавате единствено с бележки и вдигнати чистачки е добре, че втора фаза е по неприятна! ", отбелязва Емил А.

 

" Мястото пред блока не е частна благосъстоятелност, само че в случай че живеете в къща и пред вашата няма място, надали ще спрете пред комшийската къща, или пък съседът ви ще е склонен с това. Не всичко е въпрос на благосъстоятелност, а и на деликатност ", отбелязва Мариана Д.

Ситуацията не е нова за локалните поданици, които постоянно са ставали очевидци и участници в сходни обстановки. Не липсваха послания, притендиращи за паркоместа, закани за пукане на гуми и тн.

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР