Беласица (Петрич) постигна нова победа, като този път се наложи

...
Беласица (Петрич) постигна нова победа, като този път се наложи
Коментари Харесай

Беласица се наложи над Гранит и продължи похода си към Втора лига

Беласица (Петрич) реализира нова победа, като този път се наложи с 3:1 като хазаин на Гранит (Владая) в мач от 29-ия кръг на Югозападната Трета лига. Петричани стигнаха до поврат, откакто първи позволиха гол в своята врата и все по-уверено крачат към Втора лига.

Първите две попадения в срещата паднаха в края на първата част. Първо Гранит съумя да поведе след гол на Люцкан Люцканов, който съумя да засече центриране отдясно и благодарение на напречната греда разпечата вратата на “комитите” (43’).

Само няколко секунди по-късно обаче в самия завършек на полувремето домакините получиха опция да изпълнят дузпа. С осъществяването се нагърби Айвън Ангелов, който не сбърка и изравни за 1:1 (45’), съобщи sportal.bg.

През втората част Бела съумя да вкара нови два гола, с които си подпечата успеха. В 58-ата минута след центриране отдясно Живко Димитров съумя да засече с крайник от близка отдалеченост за 2:1. В 76-ата Йордан Димитров лиши топката на неприятелски бранител, проби самичък отляво и с прекрасен завършващ удар оформи крайния резултат.

С тази победа Беласица остава на върха, като към този момент води с 8 точки пред втория Чавдар (Етрополе). Гранит от своя страна е 10-ти с 38 пункта.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР