Беларуският президент Александър Лукашенко ще отправи на 31 март ежегодното

...
Беларуският президент Александър Лукашенко ще отправи на 31 март ежегодното
Коментари Харесай

Лукашенко ще отправи обръщение към беларуския народ и парламент на 31 март

Беларуският президент Александър Лукашенко ще насочи на 31 март годишното си послание към народа и Народното събрание на Беларус, в което ще стане дума за тактиката за развиване на страната в непосредствена вероятност. Това заяви през днешния ден пред публицисти началникът на канцеларията на президента Игор Сергеенко, съобщи организация БелТА, представена от Българска телеграфна агенция.

" Очаква ни още едно знаково, фундаментално събитие - годишното послание на президента към беларуския народ и парламент. То ще се състои безусловно тази седмица - на 31 март, този петък ", сподели Сергеенко и добави: " Бих желал още един път да отбележа, че това събитие е знаково и фундаментално ".

По думите на Сергеенко, президентът в своето послание ще набележи " тактиката за развиването на Беларус в непосредствена вероятност в изискванията на динамично изменяща се геополитическа среда ". Той означи, че това ще стане отговор на въпросите, които вълнуват беларусите.

Сергеенко уточни, че събитието ще се състои в обичайния си за последните години формат - в тържествена конюнктура в Двореца на републиката. В него ще вземат присъединяване депутатите на Камарата на представителите, членовете на Съвета на републиката, министри, публични лица, представители на бизнеса и гражданското общество.

" Разбираме, че това послание е на първо място послание към беларуския народ, само че, естествено, аудиторията ще бъде доста по-широка ", сподели Сергеенко.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР