Беларус свикна със западните санкции, така че няма нищо ново

...
Беларус свикна със западните санкции, така че няма нищо ново
Коментари Харесай

Беларус свикнал със санкциите на Запада

Беларус привикна със западните наказания, тъй че няма нищо ново в тях за страната. Това съобщи в неделя прессекретарят на белоруския президент Александър Лукашенко Наталия Ейсмонт.

Що се отнася до натиска, който беше и се упражнява върху страната ни, ние ненапълно свикнахме да живеем в такива условия и няма нищо ново в глобите за нас ", сподели тя в изявление за телевизионния канал ОНТ. Но би трябвало да сме нащрек, да реагираме от самото начало, защото нашите бегълци съперници оповестиха война на личния си народ ", сподели тя и добави, че президентът Лукашенко постоянно е " следил събитията ".
 Беларус криминализира апелите за наказания
Беларус криминализира апелите за наказания

Ще водят до затвор за нарушителите на новите правила

Тя означи, че миналата година не е била лесна за страната и президента. " Но ние бяхме подготвени за това ", сподели тя. По думите ѝ. множеството проблеми са свързани с пандемията на ковид. " Живяхме с това през цялата 2021 година и вие чудесно знаете, че президентът е посещавал червени зони към 20 пъти. Няма други сходни прецеденти в света. Той го направи не за изява ", сподели тя.

В същото време, означи тя, 2021 година е " година на упорита работа по модернизирането на политическата система ".

Припомняме, че по-рано през декември, Лукашенко сподели, че Минск ще предложи на Москва да сложи нуклеарни оръжия в Беларус, в случай че НАТО разположи собствен нуклеарен боеприпас в Полша. Беларус е подготвена да одобри нуклеарни оръжия против опасността от НАТО. Това сподели министърът на външните работи на републиката Владимир Макей.
 Отново Беларус плаши НАТО с нуклеарно оръжие
Отново Беларус плаши НАТО с нуклеарно оръжие

Контрамерки на Минск против дейности на Алианса

Демократичната опозициямного от тях - за дълъг период. Лидерите са или зад решетките, или в заточение, а в страната е мъчно да се провежда опозиция против Лукашенко.

Лукашенко, който претърпя година на митинги, интернационално напрежение и наказания, има нов проект, с който да резервира властта си за години напред. Референдумът за нова конституция, който би трябвало да се организира през февруари, е в центъра на тактиката му.

Русия се намеси в рецесията с мигрантите по границите на Беларус и още няколко страни - съдружници на Запада, с цел да отбрани Беларус.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР