Бегли коментари от страна на поддръжниците на Корнелия Нинова се

...
Бегли коментари от страна на поддръжниците на Корнелия Нинова се
Коментари Харесай

Опозицията на Позитано критична към Нинова преди пленума

Бегли мнения от страна на поддръжниците на Корнелия Нинова се чуха преди съвещанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия, само че за сметка на това имаше остри рецензии от представителите на вътрешнопартийната съпротива.

" Не разясня преди съвещание ", отсече само от групата на партийците, близки на Нинова, икономическият рупор на столетната партия Румен Гечев пред чакащите пред партийната централа публицисти.

" Първо, в дневния ред няма такава точка (за изключване на тримата служебни министри, назначени от Румен Радев от редиците на Българска социалистическа партия - Крум Зарков, Весела Лечева и Явор Гечев). Има три точки в дневния ред, в нито една от тях не е планувано някой да бъде наказван, съобщи Костадин Паскалев, един от критиците на партийното управление в Националния съвет. Даже и в точка всякакви да бъдел подложен този въпрос, нямало съображение за изключване или наказване на някого, добави той. И уточни - в случай че някой упорства за това, то не е прочел добре устава на Българска социалистическа партия, защото искане от управлението се изисквало единствено при партийно държавно управление, а не при служебно.

" Друг въпрос е, че мен персонално ме е позор от отношението на Българска социалистическа партия по отношение на личните й фрагменти и във връзка с президента Румен Радев. Това не са рецензии, това са истерични излияния, които съгласно мен нямат нищо общо със здравия политически диалог ", прибави Паскалев, който също пророкува слаб резултат за партията на идните на 2 октомври избори.

" Първо, министрите вземат участие в персонално качество, те вземат участие като специалисти. Дали би трябвало да уведомят или не, това е различен въпрос - имало е и други такива случаи, като Костадин Паскалев по времето на Царя ", даде образец със съпартиеца му минути по-късно Калоян Паргов, някогашният ръководител на БСП-София.

" Те са в персонално качество, мисля, че всяка партия би се гордяла, в случай че нейни членове бъдат определени в едно или друго качество като членове на каквото и да е държавно управление ", продължи той.

" Пришки ми излязоха на езика да споделям, че с най-рейтинговия човек в страната не трябва да се караш и да влизаш в спорове ", разяснява още Паргов спора по оста Нинова-Радев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР