Беглецът опитал да открадне храна, но пастирът се защитил физически,

...
Беглецът опитал да открадне храна, но пастирът се защитил физически,
Коментари Харесай

Не полицията, а случаен овчар заловил и набил въоръжения беглец от Сърница?

Беглецът опитал да открадне храна, само че пастирът се защитил физически, а след това извикал и 112
Тежко въоръжен дезертьор от Сърница подвигна на крайник полицията във вторник. В последна сметка в следобедните часове мъжът се оказа хванат и потърпевш, настанен в болница. Ръководството на Министерство на вътрешните работи са похвалиха сами за осъществена „ ювелирна акция “ по залавянето на „ тежко въоръжен “ дезертьор в Хасковско. Това обаче било мощно разкрасено, твърди уеб сайтът Breaking.bg, базирайки се на източници от вътрешното министерство.

Въоръженият дезертьор Бейсим Салиф от село Сърница стреля през вчерашния ден по съседи при битов спор, след което избяга в гората. За издирването му в Кърджалийско през днешния ден бяха хвърлени колосални сили над 200 барети от СОБТ, жандармерия, локална полиция и ловци. Според основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров, някогашен политически офицер от Държавна сигурност, Салиф бил тежко въоръжен с две пушки и нож. „ Заловихме го откакто опитал да нападне локален гражданин. Беглецът е ранен при задържането му “, разгласи Тодоров, изпратен на място да управлява гигантската интервенция против един човек.

Според осведомени „ драмата “ разиграла се край Кърджалийското село Черноочене няма нищо общо с „ героизма “ на Министерство на вътрешните работи. Изгладнелият от кръстосване на горите през нощта Бейсим Салиф попаднал в землището на Черноочене към обяд и видял локален пастир със стадото си. Той бил надалеч от полицейската обсада, а униформени, барети и ловци го търсели на напълно друго място.

Салиф опитал да нападне мъжа и да му открадне храната. Но бил обезвреден от овчаря и отнесъл здрав бой от неговата сопа. Така Салиф е „ бил ранен “ при задържането му. След което овчарят се обадил на тел. 112 и полицията пристигнала единствено да прибере обезвреденият нападател. Целият цирк, проведен от хората на Рашков, целял да покаже какъв брой велико е Министерство на вътрешните работи под управлението на краткотрайния вътрешен министър. Истината обаче е напълно друга, споделят осведомени. Затова беше и нелепата конференция на Тодоров и останалите началници от Министерство на вътрешните работи в Кърджали. За да прикрие некадърността на „ ювелирната интервенция “ на кабинетните стретези от вътрешното министерство.

Задържаният Салиф е в локалната болница, където се лекува от раните, нанесени му от овчарската гега.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР