БДЖ въвежда нов национален информационен телефон с номер 02/931 11

...
БДЖ въвежда нов национален информационен телефон с номер 02/931 11
Коментари Харесай

БДЖ въвежда нов национален информационен телефон

БДЖ вкарва нов народен информативен телефон с номер 02/931 11 11, който ще размени 0700 10 200, осведомят от превозвача. По този метод клиентите на железопътния оператор ще могат да получават навременна информация за написания на влаковете, цени на билети и други, а също по този начин ще могат да подават сигнали за видяни нередности, без да бъдат таксувани в допълнение, както беше на до момента съществуващия телефон на осведомителния център.

Разговорът с оператор на националния информативен телефон 02/931 11 11 е на цената на един градски диалог. Телефонът е наличен и отвън територията на България с код +3592 931 11 11.

Въвеждането на посочения телефонен номер към денонощната линия на осведомителния център на БДЖ е следващата стъпка в подобряването на процеса за обезпечаване на повече благоприятни условия за приемане на информация от клиентите, откакто към този момент са основани разновидности и за дигитализиране на услугата и опция за инспекция на разписанието и придвижването на влаковете в действително време посредством функционалността
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР