"БДЖ - Товарни превози" ЕООД продава 50 локомотива и 1

...
"БДЖ - Товарни превози" ЕООД продава 50 локомотива и 1
Коментари Харесай

БДЖ продава 50 локомотива

"БДЖ - Товарни транспорти " ЕООД продава 50 локомотива и 1 вагон-отоплител. Локомотивите и вагонът са пуснати на търг с скрито наддаване. Всяка машина е пусната в обособен лот на търга. Локомотивите, които БДЖ продава, са електрически, дизелови и маневрени. Те са създадени в Румъния и Чехия.
Най-ниската начална цена за локомотив е 78 000 лв..
Наддаването за най-хубавите локомотиви ще стартира от 200 000 лева Най-скъпата първична цена е в размер на 358 300.00 лв..
Първоначалната цена за вагона-отоплител е 24 900.00 лева
Стъпката на наддаване за всички локомотиви и вагона-отоплител е в размер на 10% от първичната цена на актива за търга.
Заседанието по провеждането на търга с скрито наддаване ще бъде намерено за всички претенденти, подали заявление за присъединяване и позволени до присъединяване в търга от комисията, назначена за провеждането му, осведомят от сдружението.
Търгът ще се организира на 26 юни 2018 година, вторник, от 10 часа в постройката на "БДЖ - Товарни транспорти " ЕООД в град София, на адрес ул. "Иван Вазов " № 3.
Регистрацията на участниците ще се извърши от тръжната комисия в оповестения ден и час за разкриване на търга.
Тръжна документи ще се продава всеки работен ден до 20 юни в това число в постройката на "БДЖ - Товарни транспорти ". Документацията коства 200 лв. без Данък добавена стойност и е невъзвръщаема.
Депозитът за присъединяване в търга e в размер на 50% от началната тръжна цена за съответния лот и би трябвало да бъде импортиран по банков път, и при изискванията, указани в тръжната документи, в период до 22 юни в това число.
Заявления за присъединяване ще се одобряват до 16 часа на 25 юни в деловодството на "БДЖ - Товарни транспорти " ЕООД, град София, ул. "Иван Вазов " № 3, етаж 1.
На 3 юли ще се организира и още един търг, като тръжната документи за него ще се продава до 27 юни в това число, огледите на активите ще се правят до 28 юни в това число, а депозитът ще се внася до 29 юни в това число. Заявления за присъединяване се одобряват до 2 юли. Всичките останали условия към втория търг ще бъдат както в първия търг.
В търга няма да се позволяват до присъединяване лица, които имат отговорности към "БДЖ - Товарни транспорти " ЕООД и/или обвързваните с него юридически лица - "БДЖ - Пътнически транспорти " ЕООД и/или "Холдинг БДЖ " ЕАД, към датата на подаване на документите за присъединяване.
До присъединяване няма да се позволяват компаниите и лицата, които не са спазили горепосочените условия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР