Базираният в Монреал фотограф Simon Duhamel има трогателна серия от

...
Базираният в Монреал фотограф Simon Duhamel има трогателна серия от
Коментари Харесай

Портрети на деца във възрастта между детството и тийнейджърския живот

Базираният в Монреал фотограф Simon Duhamel има трогателна серия от портрети на деца, които гледат през прозорците на своите домове.
В проектът озаглавен " In Between ", той преглежда преходния интервал сред детството и юношеството. Времето, когато децата се изправят пред непознатата територия на тинейджърския живот и зад тила им остава невинността на детството.

Насочвайки вниманието ни върху тази предизвикателна детска възраст, Simon Duhamel има за цел да ни подсети за многото въпроси, свързани с нея и да накара всеки от нас да си отговори на тях посредством личните ни мемоари за това нелеко време.

Поставени сред завесата и стъклото, от комфорта на дома си и прозорецът към външния свят, субектите на това изследване, са изправени пред поредност от промени и ние като че ли сме очевидци на това интроспективно търсене на еднаквост.

Струва си единствено да се замислим какъв брой значим е този интервал за всяко едно дете и до каква степен ние, като родители, сме ангажирани с това да бъдем покрай тях по пътя им.

 1

 2

 3

 4

 5

 6

 7

 8

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР