Базираната в България технологична компания представя на пазара първите дигитални

...
Базираната в България технологична компания представя на пазара първите дигитални
Коментари Харесай

Българска технологична компания представя визитките на бъдещето

Базираната в България софтуерна компания показва на пазара първите цифрови визитни картички още през 2018 година. Smart Cards революционизира даже личната си иновация, създавайки единствения програмен продукт допускащ на технологията за връзка в близко поле (NFC) да сътвори новаторско и стабилно решение работещо на всички смарт устройства, в това число и iPhone.

Най-иновативната технология разрешава на потребителите както да трансферират своите контакти върху картата и по този начин да ги актуализират безграничен брой пъти, което значи, че няма потребност от щемпел на нови визитки, когато се трансформират контакти или позиции. Споделянето на контакти е елементарно, изисква се само допиране или сканиране на смарт визитка със смарт телефон.



„ Предоставяме бъдещето на продан на контакти на българските консуматори и ги насърчаваме да се откажат от своите визитки за еднократна приложимост с нашето стабилно решение. Знаем, че потребителите стават все по-внимателни към физически контакти, само че също по този начин знаем, че визитната картичка във физическа форма е нещо, с което хората не са склонни да се разделят. Създадохме идеалното физическо и въпреки всичко безконтактно решение ", споделя Ива Павлова - създател на Smart Card.

Устойчивият ергономичен дизайн на новаторските визитни картички е направен от материали за многократна приложимост, създавайки екологична и устойчива на времето карта, която ще издържи години. Смарт преносителите могат да бъдат пластмасови, железни или даже бамбукови.

От стартирането на Smart Card се следи повишаване на хората, които минават към цифровото, като екипът регистрира 800% нарастване на продажбите от началото до в този момент и приток на запитвания както от частни лица, по този начин и от национални и компании от 13 разнообразни страни.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР