Байерн (Мюнхен) разгроми Бохум със 7:0 в мач от 5-тия

...
Байерн (Мюнхен) разгроми Бохум със 7:0 в мач от 5-тия
Коментари Харесай

Дъжд от голове в Мюнхен! Байерн размаза Бохум със 7:0

Байерн (Мюнхен) разгроми Бохум със 7:0 в мач от 5-тия кръг на Бундеслигата, който бе игран на стадион " Алианц Арена " в Мюнхен.

" Баварците " не оставиха никакво подозрение кой е по-добрият от двата тима и още през първата част се отдръпнаха на отмора с 4 гола задатък. Точни за момчетата на Юлиан Нагелсман бяха Лирой Сане(17`), Джошуа Кимих(27`) и Серж Гнабри(32`). Две минути преди края на полувремето - Ламбропулус си вкара автогол и кошмарът за гостите стана цялостен.
 Тотнъм ще се опита да отмъкне бранител от Байерн и Реал
Тотнъм ще се опита да отмъкне бранител от Байерн и Реал

Лондончани желаят Матиас Гинтер

Домакините продължиха да диктуват събитията на терена и след подновяването на играта съумяха да нанижат още три попадения. Левандовски се разписа за 5:0 в 61-та минута, а в 65-та Кимих означи втория си гол в мача и резултатът набъбна до 6:0. Десет минути преди края гол за " баварците " вкара и Максим Чупо-Мотинг, като по този метод оформи крайното 7:0!

С успеха Байерн оглави класирането в Бундеслигата, само че преследвачът Волфсбург е с мач по-малко и може да го измести от там. Бохум се намира на дъното в таблицата с едвам 3 точки в актива си.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР