Байерн (Мюнхен) настигна Борусия (Дортмунд) в класирането на германската Бундеслига.

...
Байерн (Мюнхен) настигна Борусия (Дортмунд) в класирането на германската Бундеслига.
Коментари Харесай

79 гола на един дъх и всичко най-интересно от изминалия уикенд в световния клубен футбол

Байерн (Мюнхен) настигна Борусия (Дортмунд) в класирането на немската Бундеслига. В Испания страхотното показване на Валенсия продължава, само че Барселона не бърка на върха. Аякс разруши Фейенорд в огромното холандско дерби, а ПСВ остава безапелационно отпред. Порто и Спортинг (Лисабон) с нови разгромни триумфи в Примейра лига, до момента в който в Русия Зенит пропиля преднината си на върха.

Ако всичко това към този момент ви се коства доста като информация, то седмичният преглед на международния клубен футбол на Sportal.bg ще ви предложи още повече. А точно по какъв начин спореният Никлас Бендтнер води Розенборг към нова купа в Норвегия със своите 17 гола за сезона. Олимпиакос се приближи до върха в Гърция след триумф в дербито с ПАОК. Драматичен финален ден от постоянния сезон в шампионата на Съединени американски щати - кой продължи към пейофите? Хегемонът на китайския футбол завоюва купата за седма поредна година, а в Япония водачът изпитва от ден на ден проблеми.

Прибавете 79 гола и един куп любопитни и куриозни моменти в общо 25 мача от терените по целия свят. Това е нашето неподправено футболно шоу! Приятно гледане!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР