Байерн (Мюнхен) може да направи сериозни промени в халфовата си

...
Байерн (Мюнхен) може да направи сериозни промени в халфовата си
Коментари Харесай

Байерн готви промени в халфовата линия през лятото

Байерн (Мюнхен) може да направи съществени промени в халфовата си линия през лятото. " Баварците " първо считат да подсилят редиците си с полузащитника на Борусия (Мьонхенгладбах) Флориан Нойхаус. 23-годишният гений към този момент втори сезон играе на равнище за своя отбор и това не е останало неусетно от немския първенец, който е подготвен да заплати клаузата му за откупуване, която е на стойност 40 милиона евро, оповестява " Sport1 ".

Евентуалното привличане на Нойхаус на " Алианц Арена " съвсем несъмнено ще значи, че клубът ще се раздели с Корентен Толисо. Французинът по този начин и не съумя да покаже най-хубавото, на което е кадърен с екипа на Байерн. В момента той по-често остава на аварийна пейка за сметка на Леон Горецка и Йошуа Кимих.

Очаква се баварците да се разделят и с Хави Мартинес. Испанецът няма да получи предложение за нов контракт, а актуалният му договор изтича през лятото, когато той ще стане свободен сътрудник.

Михаел Куизанс също не влиза в сметките на треньорския щаб. Той и сега е чартърен в Лион, като през лятото евентуално ще му се търси различен тим, в случай че французите решат да не изплатят правата му. Адриан Фейн пък съвсем несъмнено ще бъде изплатен от ПСВ Айндховен, където е чартърен сега.

В Байерн считат от ден на ден да залагат на Марк Рока. Испанецът сега е в интервал на акомодация, само че шефовете на мюнхенци имат вяра, че той от ден на ден ще разкрива огромния си капацитет.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР