Байерн (Мюнхен) и Челси са се разбрали за това Антъни

...
Байерн (Мюнхен) и Челси са се разбрали за това Антъни
Коментари Харесай

Томас Тухел взима в Байерн помощника си от Челси

Байерн (Мюнхен) и Челси са се разбрали за това Антъни Бари, който досега работеше като помощник-треньор в лондонския клуб, да се причисли към щаба на Томас Тухел. Двамата работеха дружно на " Стамфорд Бридж ", до момента в който германецът бе отпред на Челси, а в този момент Тухел още веднъж желае Бари в екипа си. Според информациите баварците ще платят на британския клуб отплата в размер на към един милион паунда.

Вчера притежателят на Челси Тод Боели е бил в Мюнхен и е следил онлайн дуела сред Байерн и Манчестър Сити. Американецът е в положителни връзки с управлението на баварците и двете страни са разискали освен тематиката за Бари, само че и за възможна отплата, която британският клуб въпреки всичко ще би трябвало да заплати на Байерн, в случай че назначи Юлиан Нагелсман, без значение че германецът към този момент бе уволнен от управлението на баварците.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР