Байерн Мюнхен е също актуален кандидат за подписа на крилото

...
Байерн Мюнхен е също актуален кандидат за подписа на крилото
Коментари Харесай

Байерн посяга по амбициите на Арсенал, взима Караско

Байерн Мюнхен е също настоящ претендент за подписа на крилото на Далиан Ифанг Яник Ферейра-Караско. 25-годишният футболист е мощно мечтан от лондонския Арсенал, като се чака британският отбор да получи сериозен отпор от немския първенец за някогашния халф на Атлетико Мадрид.

Караско прекара последните 18 месеца в Китай, като не съумя да се приспособява добре към живота в азиатската страна. Твърденията в британската преса бяха, че Арсенал даже към този момент е постигнал сделка за изискванията на Караско преди старта на сезон 2019/20, само че немския Bild отхвърля това. Изданието даже твърди, че Байерн е подготвен да „ удари” Арсенал и да го притегли току преди „ артилеристите” да са се наканили да го вземат.

Германският исполин е свързван с подписите на Калъм Хъдсън-Одой и Лерой Сане, само че първият по всичко проличава, че ще остане в Челси, до момента в който Байерн не може да се разбере с Манчестър Сити за трансферната сума на Сане. Караско, от своя страна, ще бъде свободен за 30 милиона евро, като тази сума е изцяло по силите на мюнхенския клуб.

Байерн ще бъде сигурно на пазара в търсене на крайни офанзивни полузащитници, откакто Ариен Робен и Франк Рибери няма да са част от отбора през идната година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР