Байерн и Байер Леверкузен спечелиха с по 3:0, за да

...
Байерн и Байер Леверкузен спечелиха с по 3:0, за да
Коментари Харесай

Байерн и Байер Леверкузен спечелиха убедително

Байерн и Байер Леверкузен завоюваха с по 3:0, с цел да продължат преследването на върха на класирането. Баварците съкрушиха с 3:0 третия Щутгарт и остават на четири точки зад Байер, който също би с 3:0 Айнтрахт Франкфурт. Миналата седмица точно.

Иначе на „ Алианц Арена “ Байерн откри още в първата минута посредством Хари Кейн. Той се разписа след асистенция на Лерой Сане. До края на първото полувреме още два гола на баварците бяха анулирани от ВАР поради засади. В първия случай пострадал беше корейският бранител Ким Мин-дже, във втория – Томас Мюлер.

Десет минути след почивката въпреки всичко стана 2:0. Тогава Кейн засече центриране от свободен удар на Ким. Англичанинът има 24 гола и 8 асистенции в 21 срещи за новия си отбор. Кореецът след това вкара за 3:0 в 63-ата минута, като това беше дебютният му гол за Байерн.

Лидерът в Бундеслигата Байер Леверкузен остава непобеден в 24-и следващ турнирен мач след 3:0 над Айнтрахт. Нигерийската голова машина Виктор Бонифейс откри резултата в 15-ата минута. Това е и негово 15-о попадение във всички шампионати. Бонифейс записа и асистенции за другите два гола. Те бяха вкарани от Джереми Фримпонг в 51-ата и от Флориан Вирц в 57-ата минута.

Леверкузен удари и две греди. Освен това ВАР анулира дузпа в последната минута на добавеното време.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР