Байер Леверкузен постигна 12-ата си поредна победа във всички турнири,

...
Байер Леверкузен постигна 12-ата си поредна победа във всички турнири,
Коментари Харесай

Байер Леверкузен разби Унион Берлин и отново оглави подреждането в Бундеслигата

Байер Леверкузен реализира 12-ата си поредна победа във всички шампионати, откакто в среща от 11-ия кръг на Бундеслигата разруши с 4:0 вкъщи състава на Унион Берлин.

Срещата в Леверкузен опълчи два отбора, които сега се намират на корено разнообразни полюси един от различен, а предвид на моментната им форма триумфът за домакините беше повече от предстоящ.

Алехандро Грималдо изведе " аспирините " напред след 23 минути игра, когато испанецът се разписа със страховит удар с левия крайник от границата на наказателното поле.

В 57-ата минута Одилон Косуну удвои с глава преднината на своя отбор, възползвайки се от центриране от ъглов удар на Йонас Хофман.

Малко по-късно Джонатан Та наказа групова неточност в защитата на " стоманените ", с цел да направи резултата 3:0, а седем минути преди края на постоянното време Нейтън Тела осъществя дебютния си гол с екипа на Байер в немското състезание за крайното 4:0.

В класирането тази победа върна Байер Леверкузен на върха с актив от 31 точки, което е с две повече от втория Байерн Мюнхен.

След деветата си поредна загуба в шампионата Унион Берлин е към този момент на последното 18-о място с едвам 6 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР