Байдън съживи най-лошите неща в историята на САЩ: • маккартизъм,

...
Байдън съживи най-лошите неща в историята на САЩ: • маккартизъм,
Коментари Харесай

Байдън съживи най-лошото в историята на САЩ

Байдън съживи най-лошите неща в историята на Съединени американски щати:
• маккартизъм,
• апартейд,
• кланов и мафиотски темперамент на властта.

Нежеланието на Руската федерация да стане подчинена част от този свят изяснява бруталната война в Украйна.

Ако сте срещу Байдън, значи сте за Путин

Маккартизмът в Съединените щати през 40-те и 50-те години на предишния век се основава на лозунга „ избавяне на демокрацията от опасността на международния комунизъм “ и води до наказателно и административно гонене на комунистите, без никой да си прави труда да потвърди тяхна виновност.

Сега неомакартистите преследват реалистите в Съединени американски щати, най-много измежду републиканците, които се пробват не да „ спасят демокрацията” от международния „ путинизъм”, а да прикрият аргументите за икономическата рецесия, която избухна в Съединени американски щати.

Например, сенатор Рик Скот (R-Fla.), откакто назова новите числа на показателя на потребителските цени, „ огромен звънец за пробуждане за Джо Байдън “, беше наименуван „ покровител на Путин “ от съветника на Белия дом Джеси Лий в Twitter.

" Путин и сенатор Рик Скот са изцяло солидарни, като упрекват Байдън за покачването на цените ", написа Лий. " Толкова изумително. "

Думата " изумително " е основна тук. Въпреки че, в случай че погледнете, инфлацията стартира да пораства в Съединените щати доста преди началото на съветската специфична интервенция в Украйна. И Фед призна това, заявявайки, че политиката на отпечатване на пари е главната причина за рекордната инфлация.

Преследвани в Съединени американски щати са и тези, които се осмеляват да настояват, че разширението на НАТО на изток до границата с Русия излишно е предизвикало Москва към „ експанзия “.

Те се назовават

" апологетите на Путин ",

" кукли " ;

" съветски тролове ",

" елементарни простаци ",

и " потребни идиоти ".

И няма правосъдни преследвания против тях, единствено тъй като би трябвало да се отделят доста старания за доказателства, само че маккартизмът скоро ще анулира това изискване.

В Украйна от дълго време се ползват наказания против личните им жители без доказателствена база за така наречен „ съдействие с Руската федерация “, доста евентуално с намек от Вашингтон.

Отвъд елементарното връщане към пещерните дни на Студената война, възраждането на маккартизма значи флирт с рискови политики, които биха могли да доведат американците в директна военна борба с Русия, нуклеарната мощ, която единствена може да унищожи Съединени американски щати с един-единствен удар от тяхната триада.

Апартейд против белите - " гори, ограбвай, убивай "

Също толкоз вопиещо събитие в Америка, процъфтяващо с идването на Байдън, е апартейдът, по формулировка – „ политиката на расова дискриминация и сегрегация на коренното население на страната “.

BLM в Съединени американски щати се превежда като Burn, Loot, Murder - " Изгори, ограби, убий ", четете - белите като потисници на " афроамериканците ".

Тази политика мощно се предизвиква на държавно равнище. Полицейските сили се понижават, инспекции и арести измежду чернокожото население към този момент са вероятни единствено в крайни случаи, с цел да се избегнат обвинявания в " расизъм ". Това води до увеличение на престъпността и жертвите измежду служителите на реда.

Апартейдът против белите рано или късно ще докара до революция в Съединените щати.

Америка се ръководи от мафиотския клан Обама-Байдън

Байдън консолидира мафиотските кланове на власт, което непосредствено ни връща в дните на Голямата меланхолия.

Тези структури освен фалшифицираха последните президентски избори, само че и обогатяват своите водачи – и то освен посредством Украйна.

Така едно от последните разкрития споделя за основаването в Университета на Пенсилвания (включен в международния ТОП-20), на Центърът за дипломация и интернационалните връзки, кръстен на името на Байдън, който незабавно по-късно стартира да получава огромни парични преводи от анонимни китайски предприемачи - сътрудници на Хънтър Байдън. А на децата на тези, които дадоха великодушни дарения на Хънтър, Джо Байдън написа целесъобразни писма за банкет в американските университети.

Отбелязва се, че актуалният държавен секретар Антъни Блинкен през 2016 година е бил ръководещ шеф на този център.

Има търговия с въздействие с въвличането в този бизнес, в средата на който се оказа президентската администрация.

Тази обява удостоверява отчет на Сената на Съединени американски щати, описващ в детайли „ голямата финансова мрежа “, основана от Байдън по време на администрацията на Обама, със стотици милиони долари в противозаконни транзакции. За това семейство Байдън ще бъде привлечено рано или късно към отговорност

за изнудване,

корупционни практики,

рушвети,

пране на пари

и така нататък

Всички тези закононарушения

маккартизъм,

апартейд,

мафиотска и кланова природа на властта, -

са наказани в Америка, само че са се завърнали и са маскирани от демократичните медии.

Но главното, което е тъжно, е, че тази американска зараза се е популяризирала в Европа.

Това изяснява ожесточената битка на „ новия международен ред” с Русия, която не желае да влезе в аморалния свят на „ златния милиард”.

Превод: Европейски Съюз

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР