Баткото на Ани Салич си изкарва хляба като тираджия. Щофьорът

...
Баткото на Ани Салич си изкарва хляба като тираджия. Щофьорът
Коментари Харесай

Нова Информация: Страшна Беда Връхлетя Семейството На Ани Салич, Ето Снимки! Бандитите Са Нахлули В Полунощ, За Шок На Всички Са

Баткото на Ани Салич си изкарва хляба като камионджия. Щофьорът на интернационален камион бил ограбен от магистрални крадци.

Александър Валеов попаднал на обирджии във Франция по време на един от курсовете си. Благоевградчнинът бил скътал 200 евро, които наглеците му лишили. Кражбата се случила към среднощ. Грабителят разрушил кабината на камиона е отмъкнал освен всичките пари, само че и касетофона.

По същото време брата на Салич бил в едно от крайпътните капанчета, където обитавал да си почине и похапне в градчето Вувант.

Местното население наброява към 800 индивида. Но за неволя там се подвизавали албански и румънски емигранти. Които ще се окажат обвинените причинители. Полицията взела тях да проверява.



Оказало се обаче, че баткото на Ани нямал прикрит някой лев, та се наложило по неотложност за звъни на сестра си да му прати някой лев. Колкото да може да се прибере в родината, предават от електронното издание retro.bg.

Ани Салич и Александър бяха люто скарани преди време. Журналистката му бе ядосана, че през 2005 г се опитал да прекара незаконен товар от Македония през нашата граница. Тогава след абсурда новинарката го упрекна, че я излага през цяла България.

По-късно обаче двамата се сдобриха. Като грижовна сестра тя не серпантина да му оказва помощ, а и издържала и двамата си родители.

Преди време майка им претърпя сърдечна интервенция и Ани Салич бе разтревожена. Но всичко мина сполучливо. Тя предложи на родителката си да отиде да живее при нея. Но старата дама отказала. Било и по-спокойно в провинцията.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР