Батальоните на палестинската терористична групировка Хамас са на ръба на

...
Батальоните на палестинската терористична групировка Хамас са на ръба на
Коментари Харесай

Израелският военен министър: Батальоните Хамас са на ръба на оцеляването

" Батальоните на палестинската терористична формация Хамас са на ръба на оцеляването ", това съобщи израелският боен министър Йоав Галант, съобщи Би Би Си.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 1236
Ръководителят на силовото министерство на Еврейската страна съобщи: Ние обкръжихме последните позиции на терористите край град Джабалия и квартала на административния център на линията Газа - град Газа (палестинския анклав на брега на Средиземно море) " Шеджая ".  Батальоните на Хамас, които бяха рекламирани като непобедими, в този момент са на ръба на оцеляването

" Въоръжените арабски терористи се предават с десетки ", сподели още Галант.

По думите на министъра от прекратяването на примирието на 1 декември израелските военни са арестували 500 терористи. " От тях 350 са членове на Хамас, а останалите – на " Ислямски джихад " (съюзници на Хамас) ", разясни той.

Малко по-рано през днешния ден военното министерство на Израел заяви, че от началото на войната против палестинските терористи (7 октомври) въоръжените сили на Еврейската страна са дали 105 жертви. " Двадесет от тях са починали поради другарски огън ", основаната в Израел медия медия мигнюз.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР