БАТ назначи д-р Джеймс Мърфи за своя нов директор Научни

...
БАТ назначи д-р Джеймс Мърфи за своя нов директор Научни
Коментари Харесай

Д-р Джеймс Мърфи е новият директор Научни изследвания на БАТ

БАТ назначи доктор Джеймс Мърфи за своя нов шеф " Научни проучвания ". Той ще има съществена роля в ръководенето на задълбочените проучвателен и развойни стратегии на компанията, които способстват за уговорката ѝ да понижи въздействието на своя бизнес, предлагайки на пълнолетните консуматори портфолио от различни тютюневи и никотинови артикули с понижен риск*.

Базиран в изследователския и развоен център на БАТ в Саутхемптън, Англия, доктор Мърфи ще управлява световния проучвателен и теоретичен екип на компанията, гарантирайки, че във всички аспекти на работата на БАТ се ползва просвета на международно равнище и най-хубавите практики. Той ще способства за постигането на спомагателни научни доказателства в поддръжка на новите категории артикули на БАТ.

Д-р Мърфи има главен принос за развиването на новите категории артикули на БАТ през цялото време, ръководейки създаването на първите стартирани на пазарите вейп произведения на компанията през 2013 – 2014 година Като началник на отдела за мотивиране на понижения риск, той основава и разгласява деветстепенната рамка за научна оценка на Групата за разбор на новите категории артикули на БАТ. 

Д-р Мърфи има две десетилетия опит и е заемал редица управителни позиции в региона на научноизследователската и развойната активност, производството и маркетинга в БАТ. Последно е бил изпълнителен вицепрезидент " Научни проучвания и развиване на бизнеса " на компанията в Съединени американски щати.

През последните години БАТ реализира забележителен прогрес в уговорката си за понижаване на вредите от тютюнопушенето и за реализиране на задачата си за създаване на A Better Tomorrow. БАТ участва на пазара в България с новите категории артикули на Групата, като устройството за нагряване glo, както и артикули от нова различна категория произведения.

*Въз основа на тежестта на наличните доказателства и при цялостно прекосяване от пушене на цигари към негорими артикули. Тези артикули не са без риск. При използването им се доставя никотин, който води до пристрастяване.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР