Баскетболистките на Първа езикова гимназия от Варна се пребориха за

...
Баскетболистките на Първа езикова гимназия от Варна се пребориха за
Коментари Харесай

Баскетболистките на Първа езикова гимназия станаха шампионки на ученическото първенство за девойки

Баскетболистките на Първа езикова гимназия от Варна се пребориха за златото във финалите на ученическото състезание за девойки, което се организира в Хасково.

``
реклама

Треньорката Маргарита Гечева дружно със своя тим се оправиха на финала с тима на учебно заведение за проучване на непознати езици " Симеон Радев " -Перник след 92:58. Надпреварата бе за 11-12 клас.

Всички състезателки са и членове на женски баскетболен клуб Черно море-Одесос.

Варненки бяха безкомпромисни и не оставиха никакви шансове на съперничките си. За следващ път се потвърди, че спортът и учението могат да вървят ръка за ръка.

" Искам да благодаря на всички девойки за отличната игра. Огромни благодарности и на шефа на нашето учебно заведение господин Веселин Василев, който е прелестен човек и с голяма позитивна визия за спорта “, съобщи треньорката Маргарита Гечева.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: