Баскетболистът на турския национален отбор Фуркан Коркмаз проговори след шокиращите

...
Баскетболистът на турския национален отбор Фуркан Коркмаз проговори след шокиращите
Коментари Харесай

Нападнатият Коркмаз: Нападнаха ни петима души в коридорите

Баскетболистът на турския народен тим Фуркан Коркмаз проговори след шокиращите събития късно нощес. Гардът на Филаделфия Севънти Сиксърс е бил атакуван от играчите на Грузия - Торнике Шенгелия, Гога Битадзе и Дуда Санадзе, като към офанзивата са се включили и двама служители на реда. Ето какво сподели пред медиите в Тбилиси Коркмаз, по който не личаха някакви съществени контузии от физическия конфликт през вчерашния ден:
 Турция няма да напуща ЕвроБаскет 2022, Атаман с тежки рецензии към ФИБА Турция няма да напуща ЕвроБаскет 2022, Атаман с тежки рецензии към ФИБА
“В началото със Санадзе си разменихме няколко думи, нищо повече. След това аз се агресирах малко повече. В тунела, до момента в който аз и физиотерапевтът вървяхме, към нас започнаха да тичат трима играчи и двама служители на реда. Посегнаха ни и ние се опитахме да се предпазим. Единствено се веселя, че не бях самичък в коридора, а дружно с мен беше и Еркан. Той имаше предусещане, че може да се стигне до нещо сходно и с помощта на неговото наличие нещата не ескалираха ", съобщи Коркмаз.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР