Баскетболистът на Лукойл Академик Христо Николов призна, че въпреки вчерашната

...
Баскетболистът на Лукойл Академик Христо Николов призна, че въпреки вчерашната
Коментари Харесай

Христо Николов: Трябва да си свършим работата в София


Баскетболистът на Лукойл Академик Христо Николов призна, че макар вчерашната победа над Бенфика в квалификациите от Шампионската лига, „ студентите “ към момента не са си подсигурили място в идната фаза, съобщи кореспондент на БГНЕС. Родният отличник се наложи с 91:82 в Лисабон и направи сериозна крачка към третия кръг в пресявките. Реваншът е на следващия ден от 18.30 часа в столичната зала „ Универсиада “ като входът за феновете ще е свободен.

„ Най-важното е, че победихме. Можехме и да спечелим с по-голяма разлика, само че в последна сметка 9 точки са си 9 точки. Сега значимото е да излезем готови и стимулирани, да стартираме мача по верния метод и да го приключим по този начин. Хубаво е, че се върнахме с победа, само че най-после се гледа общият резултат, по тази причина би трябвало да си свършим работата във вторник “, разяснява Николов.

Крилото показа, че след срещата наставникът на отбора Шарон Друкер ги е предизвестил да не позволяват разпределяне на реванша в София. „ Каза ни, че нищо още не е свършило и тази победа в общи линии не значи нищо. Че би трябвало да подходим вярно, също по този начин да се възстановим, доколкото това е допустимо след тежкото пътешестване, а и че би трябвало да поправяме някои неща “.

На въпрос дали отборът ще успее да се възвърне поради дребното време до реванша, 31-годишният баскетболист съобщи: „ Нямаме избор. В последна сметка тук по-скоро ще повлияе не физическата, а психическата резистентност. Мисля си обаче, че няма да имаме проблеми, защото показахме добра игра и положително физическо положение в първия мач “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР