Баскетболистът на Левски - Асен Великов, остана доволен от класирането

...
Баскетболистът на Левски - Асен Великов, остана доволен от класирането
Коментари Харесай

Асен Великов: Основната цел беше да победим, срещу Черноморец ще сме много по-добри

Баскетболистът на Левски - Асен Великов, остана удовлетворен от класирането за ½-финалите в шампионата за Купата на Германия. Той чака отборът да доближи до финала.

Левски завоюва четвъртфиналния си дуел против Берое с 85:78 и към този момент мисли за идващото затруднение в сряда от 18 часа - Черноморец, който по-рано през днешния ден отстрани носителя на трофея Рилски състезател с драма след продължения и резултат 82:78.

„ Основната цел беше да победим и се веселя. Мачът на следващия ден ще е по-добър за нас и считам, че на следващия ден против Черноморец ще покажем доста по-добра игра. Винаги споделям, че любимците са единствено на хартия, тъй като всеки идва, с цел да победи “.

„ Турнирът е подобен, че всеки може да изненада всеки. Черноморец са в по-добра форма сега от Рилски състезател. Ще играем мач за мач и знаем, че е мъчно, само че чакаме да победим и на следващия ден “.

„ Днес чаках дори по-малко хора, тъй като часовете са ранни, а денят е работен. Дано на следващия ден има от ден на ден фенове и повече деца, тъй като залата е чудесна и се получава страховит шампионат “.

„ Ще се веселя Левски да е на финала, а дали ЦСКА ще е там, зависи от тях. Ние ще се опитаме да стигнем до финала и да го спечелим против който и да е. Ще има малко повече хора, в случай че финалът е Левски - ЦСКА, само че няма да стане завръщане на публиката за един-два дни. Постепенно ще стане това завръщане на почитателите, само че ще отнеме много време и ще би трябвало двата тима да са на високо равнище “, съобщи Великов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР