Бащата на най-коментираната участничка в романтичното шоу Александра - Пламен

...
Бащата на най-коментираната участничка в романтичното шоу Александра - Пламен
Коментари Харесай

Алекс от Ергенът в нова професия на плажа

Бащата на най-коментираната участничка в сантименталното шоу Александра - Пламен Гърдев, отвори бар на морето. Щерката ще обслужва гостите заради липса на бюджет.

Семейното заведение, което носи името му и по-точно съкратеното Пацо, както го назовават околните му другари и познати, се намира на един от най-посещаваните плажове на родното Черноморие Каваци, край Созопол. " Чакаме ви, с моето дете, което доста обичам, се приготвяме ", показа родителят на брюнетката, който главно ще управлява обекта.

Любопитна детайлност е, че в ролята на шеф и в това време на сервитьорка ще бъде самата Александра. Хубавицата е дала своята стопроцентова поръчка, че ще работи за богатството на околните си, пробвайки се да развива новото начинание. В бара, както го разказват, ще се предлага богат подбор от питиета, бързи закуски и плодове. Ако на Гърдев му потръгне, той счита да разшири заведението си, пускайки още обедно меню, написа Hotnews.

Към момента единственото, което затруднява татко и щерка, е набирането на личен състав. От една страна поради бюджета, с който разполагат, защото концепцията е да имат сигурни приходи в идващите месеци, без да разчитат на облага, от друга поради неналичието на интерес от страна на младите, множеството от които бягат от краткотрайна ангажираност. Близки до Алекс издават, че в барчето посетители ще бъдат част от участниците в риалитито. Освен фотоси, посредством които младата дама ще разпространява заведението, в него ще се провеждат още почитател срещи, написа " Галерия “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР