Бащата на Насим Агдам, заподозряна в прострелването на трима души

...
Бащата на Насим Агдам, заподозряна в прострелването на трима души
Коментари Харесай

Стрелецът в централата на Ютюб“ била недоволна от монетиризането на видеата ѝ

Бащата на Насим Агдам, обвинена в прострелването на трима души в централата на „ Ютюб “ споделя, че тя била ядосана на компанията, тъй като спрели да ѝ заплащат за видеоматериалите, които качва в уеб страницата, предава АП.

Видеоплатформата предлага възнаграждение на потребителите, които качват видеа, в случай че извършват избрани критерии.

 © Българска телеграфна агенция
Според информации дамата е познавала един от ранените в нападението. Става дума за мъж, който евентуално е бил първична цел на нейната офанзива. Той бе прострелян от нея и признат в сериозно положение в болничното заведение Зукърбърг дженеръл в Сан Франциско. Раненият е на 36 години. В резултат на нападението с огнестрелни рани са и две дами, надлежно на 32 и 26 години.



Исмаил Агдам декларирал пред локална медия, че предизвестил полицията за опцията щерка му да отиде в централата, тъй като тя „ мразела “ компанията. Освен това в понеделник той съобщил за продължителното неявяване на щерка си, която не отговаряла на телефонни позвънявания цели два дни. Агдам споделил, че от полицията в Маунтин Вю му се обадили във вторник към 2 ч. през нощта локално време и му споделили, че намерили Насим спяща в кола, а той ги предизвестил, че тя може да отиде в централата на „ Ютюб “.

Нападателката е била въоръжена с револвер и се е самоубила.
 Стрелба в централата на Стрелба в централата на "YouTube "
Трима са простреляни при пукотевица в централата на "YouTube " в Сан Бруно. Огън е разкрила жена, която по-късно се е самоубила. Не става дума за терорист...

В централата на „ Ютюб “, филиал на „ Google “, работят нормално над 1000 души. Сан Бруно, в който тя се намира, е на към 20 километра южно от Сан Франциско, посред Силициевата котловина, където има доста софтуерни компании.

Служители на централата описват за ужаса, който са изпитали при нападението. Някои от очевидците настояват, че нападателката, както изглеждала, е търсела тъкмо избран човек.

Стрелбата стана в разгара на дебата за огнестрелните оръжия в Съединени американски щати. Страната към момента не може да се оттърси от ужаса от стрелбата в гимназия във Флорида, в която някогашен възпитаник простреля 17 души, множеството от които възпитаници.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР