Бащата на Меган Маркъл в крайна сметка няма да присъства

...
Бащата на Меган Маркъл в крайна сметка няма да присъства
Коментари Харесай

Бащата на Мегън Маркъл пропуска кралската сватба, заради сърдечна операция


Бащата на Меган Маркъл в последна сметка няма да участва на сватбата на щерка си, защото ще претърпи сърдечна интервенция.

За следващ път бащата на годеницата на принц Хари съобщи, че няма да бъде на сватбата, защото ще бъде опериран в сряда. 73-годишният Томас Маркъл се е върна в болничното заведение, откакто е изпитът сериозна болежка в гърдите. Докторите предизвестиха, че сърцето му е „ съществено повредено ” след инфаркта, който получи преди седмица. Операцията на Маркъл-старши постави завършек на спекулациите, ще участва или не на сватбата на щерка си, макар че единствено няколко часа по-рано се появи информация, че ще бъде на щастливото събитие и даже ще я заведе до олтара. В понеделник той разгласи, че няма да взе участие в сватбената гала на щерка си и принц Хари.

Както отбелязва той, една от аргументите е абсурдът, в центъра, на който се оказа Маркъл. По-рано медии оповестиха, че е разрешил на фотографи да го снимат против възнаграждение. На тях се вижда по какъв начин се приготвя за сватбената гала.

Маркъл споделя на публицистите, че е разрешил да бъде сниман не за пари, а с цел да поправи усещанията за себе си. Според Маркъл през последните години папараците нееднократно са го снимали в занемарен тип и по-специално, когато купувал бира и изглеждал с недобър външен тип. Маркъл твърди, че бирата не е купувал за себе си и в реалност той даже не пие бира. Освен това, съгласно него, нееднократно са му предложили до 100 хиляди $ за изявление, само че той постоянно е отказвал. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР