Бащата на Лионел Меси е имал разговори с ръководството на

...
Бащата на Лионел Меси е имал разговори с ръководството на
Коментари Харесай

Решиха бъдещето на Меси! Има ли изненада

Бащата на Лионел Меси е имал диалози с управлението на Пари Сен Жермен за подновяването на контракта сред двете страни. Това оповестява извънредно Sky Sports. В последните седмици има съществени спекулации за бъдещето на аржентинеца. Мнозина считат, че той желае да си тръгне от френската столица, до момента в който други настояват, че той е подготвен да остане на „ Парк де Пренс ” още няколко години.

Интерес към Меси има от американската Мейджър Лийг Сокър, както и от Саудитска Арабия и някогашния му клуб Барселона. Все още обаче, няма отправени съответни предложения към аржентинеца.
-->
Според информацията на Sky Sports, бащата на Лионел Меси – Хорхе, е имал диалог със спортния шеф на Пари Сен Жермен Луис Кампос преди два дни. Двамата са дискутирали удължение на контракта на Меси с още една година – до 2024.

В момента Меси е свободен да договаря с който и да е различен клуб в Европа, само че негов приоритет е той да остане в Пари Сен Жермен най-малко още 12 месеца, се споделя още в информациите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР